Святкування Дня молоді у селі Полянь

Дата: 26.06.2018 15:25
Кількість переглядів: 1924

Фото без опису

У неділю 24червня 2018 року у селі Полянь Крупецької  ОТГ відбулося святкування  Дня молоді. Святкування розпочалося футбольним турніром «Молодь за спорт». Участь брали  п'ять команд, а саме: «Терен» (с.Крупець), «Феміда» (с.Колом'є), «Фортуна» (м.Славута), команди сіл Старий Кривин та Улашанівка.

На свято завітав Народний депутат України Роман Миколайович  Мацола, який привітав усіх із святом, гравцям побажав удачі у грі та перемоги, а для команди яка переможе подарував м'яч, такий же як у збірної України.

Привітав із Днем молоді і сільський голова Крупецької ОТГ Валерій Анатолійович Михалюк : «Бажаю, щоб Ви прожили з молодістю усе своє життя. Міцного здоров’я  Вам, мирного неба та щасливої долі! А командам – здобувати перемогу». Також громаду із святом привітали старости Полянського старостинського округу Шатковський К.В. та Стриганського старостинського округу Лучанський І.В.

Розпочинали турнір команди «Терен» та «Феміда», де «Терен» здобув перемогу із рахунком 4:2, продовжили гру команди із сіл Улашанівка та Старий Кривин з результатом 9:0 на користь Улашанівки. Наступна  гра  була між командами  «Феміда» та «Фортуна», де перемогу здобула команда «Фотуна» з рахунком 1:0, далі грали «Терен» і «Фортуна»  рахунок 1:3 на користь «Терену». У півфіналі за 3-4 місце грали команди  с.Старий Кривин та «Фотруна» (м. Славута) з рахунком 3:2, переміг Старий Кривин.

Грали у фіналі «Терен» та команда із с.Улашанівка з рахунком 2:0 перемогу здобула команда із с.Крупець «Терен». Судив команди вчитель фізкультури Крупецького НВК Келюх Валентин Володимирович .

Командам вручили грамоти та дипломи, а команді «Терен», яка здобула перемогу, сільський голова Михалюк В.А  вручив кубок, грамоту та м'яч  подарований Романом Мацолою.

Громада мала змогу поспілкуватися із Народним депутатом України Романом Мацолою.

          Після турніру  відбувся святковий концерт, який організувала завідуюча Полянського СК О.В.Качаровська, а допомагали їй працівники із Крупецького СБК. Присутні змогли насолодитися чудовими  номерами, які виконували дівчата із гурту «Кришталеві роси» , малеча вразила своїми дзвінкими голосами. Учасники художньої самодіяльності Крупецького СБК приємно вразили своїм репертуаром  та виконанням,а також  вітали присутніх своїми номерами учасники художньої самодіяльності Колом'євського СК .

Також присутні змогли скуштувати смачну юшку та куліш , яку готував Олександр Ковба. Частував своєю медовухою та запашним медом Василь Олексійович, який приїхав на свято із м. Старокостянтинів.

Завершилося святкування Дня молоді веселими танцями та приємними емоціями.

Залишайтеся молодими, енергійними і сміливими! Будьте розумними і не наробіть помилок, помилок минулих поколінь! Радійте прекрасному етапу свого життя, як можливості втілити в життя всі свої мрії.

 

О.О. Нікітчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора