Відбулося пленарне засідання Х сесії Крупецької сільської ради

Дата: 20.08.2018 15:01
Кількість переглядів: 803

Сьогодні, 20 серпня 2018 року відбулося пленарне засідання Х сесії Крупецької сільської ради, яке провів сільський голова Валерій Анатолійович Михалюк. На порядок денний було винесено 37 питань.

Фото без опису

Першим було розглянуто питання про внесення змін до сільського бюджету на 2018 рік, про яке доповіла начальник відділу фінансів Олександра Голубовська.

Фото без опису

Далі було розглянуто питання щодо надання згоди на добровільне приєднання Лисиченської та Головлівської сільських територіальних громад до Крупецької об’єднаної територіальної громади. Виступив голова Лисиченської сільської ради Ковальчук Г.Г., який коротко розповів про свою громаду, перспективу розвитку та висловив надію, що приєднання принесе позитивні зміни для усіх територіальних громад, що увійдуть у склад Крупецької ОТГ.

Фото без опису

Прийнято рішення про вступ до Асоціації об'єднаних громад Хмельницької області та вирішили делегувати уповноваженим представником сільської ради голову В.А.Михалюка.

 Найменовано провулок, що розташований між вулицями Незалежності та Набережна, села Полянь, Славутського району, Хмельницької області – провулок Незалежності.
Затверджено проекти:
-«Капітальний ремонт ( утеплення фасаду та заміна покрівлі будівлі фельдшерського пункту за адресою :вул. Шевченка , 13 с. Колом,є, Славутського району , Хмельницької області» на суму 1499,382 тис. грн.,
-«Капітальний ремонт будівлі їдальні Полянського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – середня загальноосвітня школа І-ІІ ступенів » за адресою :вул.Шкільна ,10 б, с. Полянь , Славутського району , Хмельницької області» на суму 765.317 тис. грн.,
- «Капітальний ремонт ( внутрішнє опорядження ) частини будівлі Полянського навчально - виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІ ступенів» за адресою: вул.Шкільна , 10б с. Полянь , Славутського району , Хмельницької області» на суму 1398.510 тис. грн.
Заслухавши інформацію сільського голови про необхідність виготовлення проектно – кошторисної документації на «Капітальний ремонт будівлі садочку та спортзал ( заміна покрівлі , заміна вікон і дверей ) Полянського навчально - виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІ ступенів» за адресою: вул.Шкільна , 10б с. Полянь , Славутського району , Хмельницької області»» та «Капітальний ремонт будівлі садочку та спортзал ( утеплення фасаду» ) Полянського навчально - виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – школа І-ІІ ступенів» за адресою: вул.Шкільна , 10б с. Полянь , Славутського району , Хмельницької області»» депутати прийняли рішення виготовити проектно - кошторисну документацію. 
В ході засідання розглянуто ряд земельних питань, по яких були прийняті відповідні рішення.
Також сільською радою виділено кошти для надання одноразової матеріальної допомоги жителям ОТГ на лікування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора