З 4 квітня розпочалась активна фаза реалізації проекту "Інститут соціальних перемовників 2.0"

Дата: 10.04.2019 15:15
Кількість переглядів: 464

Фото без опису
З 4 квітня розпочалась активна фаза реалізації проекту "Інститут соціальних перемовників 2.0", що впроваджується Агенцією сталого розвитку "АСТАР" спільно з Національною поліцією України в ОТГ Хмельницької області. Проект фінансується Міжнародним фондом Відродження, та впроваджуватиметься протягом 2019 року. 
 
З 4 по 21 квітня відбуватиметься прийом електронних анкет від бажаючих стати соціальними перемовниками у своїх ОТГ. Всього буде відібрано від 25 до 35 представників ОТГ для яких буде проведено спеціальне навчання, яке складатиметься з 4-х модулів. Під час навчання будуть викладатися різноманітні теми, як теоретичного так і практичного спрямування. Зокрема, це: правові основи; конфліктологія, медіація, термінологія, інструкція діяльності соціальних перемовників та інші. Крім того, один з модулів буде присвячено мистецтву перемовин. Навчання відбуватиметься протягом травня-серпня 2019 року. Після проведення навчання буде підготовлено 25-35 «соціальних перемовників», які будуть виконувати свої функції спільно з представниками Національної поліції, владою та мешканцями своїх ОТГ. До участі в конкурсі та заповненні електронної анкети запрошуються: повнолітні мешканці ОТГ (18 років) Хмельницької області. Витрати за проїзд та харчування під час навчання забезпечуються організаторами. 

В разі виникнення додаткових запитань звертайтесь до: Координаторки проекту – Роксолани Іванової, тел. 067-931-78-22; Менеджера проекту – Кокаревича Артура, тел. 067-830-18-39. 

Для того, щоб подати свою кандидатуру на участь в конкурсі, необхідно заповнити електронну анкету за посиланням: https://cutt.ly/iwEAJY      
Додаємо до даного повідомлення коротку інформаційну довідку про проект "Інститут соціальних перемовників", який вже було впроваджено у 2018 році.

Сподіваємося на Вашу участь!

 

З повагою,

Команда "Агенції сталого розвитку "Астар"!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора