“Ніхто не забутий, ніщо не забуто”

Дата: 10.05.2019 15:02
Кількість переглядів: 587

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: “Ніхто не забутий, ніщо не забуто”. За можливість жити у мирі заплачено страшну ціну – мільйони людських життів. Тому прийдешні покоління мають завжди пам'ятати подвиг ветеранів.
Внесок нашого народу у перемогу над нацизмом неможливо переоцінити. В запеклих боях, рятуючи Україну і світ віддали своє життя справжні герої. Саме вони героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.
В усіх населених пунктах Крупецької ОТГ пройшли заходи з нагоди відзначення у 2019 році Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Розпочинали мітингами-реквієм з покладанням квітів до пам’ятників Загиблим воїнам-односельчанам, з вітальним словом виступили сільський голова Крупецької об’єднаної територіальної громади Валерій Анатолійович Михалюк, староста Стриганського старостинського округу Ігор Віталійович Лучанський та староста Полянського старостинського округу Костянтин Вацлавович Шатковський, спогадами про ті страшні часи з присутніми поділилися ветерани Іванюк Борис Герасимович та Плисюк Петро Тихонович.
По закінченню проведено урочисті концерти до Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Дня Перемоги працівниками Крупецького сільського будинку культури, Полянського сільського клубу та сільського клубу с.Колом’є.
Представники виконавчого комітету взяли участь в усіх заходах на території сіл ОТГ, привітали земляків і ветеранів зі святом.
Ми пам’ятаємо усіх героїв, хто приніс очікуваний мир світу та Україні, і схиляємо голови перед пам'яттю полеглих у Другій світовій війні. Нехай мир і злагода панують на нашій землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора