Діти – наш найдорожчий скарб

Дата: 04.06.2019 10:19
Кількість переглядів: 841

Діти – наш найдорожчий скарб, це наша гордість, радість і наше майбутнє. Саме тому наш святий обов’язок зробити для них незабутнє свято.
В Крупецькому сільському будинку культури відбулося традиційне свято “Дитинства світ- чарівний світ”, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей .
Працівники Крупецького сільського будинку культури підготували святковий концерт, на якому мали змогу виступити обдаровані діти села, різні цікаві конкурси ти розваги: веселі естафети, малюнки на асфальті, інтелектуальні та музикальні ігри . Цілий день бажаючі могли пострибати на батуті.
В сільському клубі села Полянь теж відбулося свято до Дня захисту дітей! А саме: святковий концерт,конкурси та розваги, подарунки, малюнок на асфальті, казка «Ріпка-Ананас»,перегляд мультика. Діти залишилися задоволені і отримали різноманітні подарунки! Після проведення заходів відбулася святкова дискотека. 
Також святкування відбулося у сільському клубі с. Колом’є. Дітки брали участь у вікторині « Мої права та обов’язки» , змагалися у шаховому турнірі, малювали малюнки, брали участь у різних цікавих іграх та конкурсах. По завершенню свята дітей частували різними смаколиками.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора