Відбувся святковий концерт присвячений 10-річному ювілею фолькльорного колективу   " Веселі бабусі".

Дата: 10.06.2019 10:54
Кількість переглядів: 638

Фото без опису

Неспростовною є істина - без традицій немає культури, немає нації! 
Не дивлячись на домашню сільську працю, учасники колективу "Веселі бабусі" поспішають до клубу, майже всі пенсійного віку, але вони залишаються активними та життєрадісними, а життєву енергію та творчий запал їм дарує пісня, що лине з глибини душі.
У сільському клубі с. Колом'є відбувся святковий концерт присвячений 10-річному ювілею фолькльорного колективу   " Веселі бабусі".
Музичні привітання винуватцям свята звучали у виконанні фолькльорного колективу "Перлинка" під керівництвом Майї Іванівни Сайпель та колективу Крупецького СБК "Файні жіночки".
З вітальним словом виступили сільський голова Крупецької ОТГ Валерій Анатолійович Михалюк та староста Полянського старостинського округу Костянтин Вацлавович Шатковський, вони привітали колетив з ювілеєм, вручили Почесну грамоту за високі досягнення у розвитку мистецтва,збереження та популяризації українських традицій та з нагоди 10- річчя створення колективу.
Також з ювілеєм колектив вітали директор Славутського районного будинку культури Кравченко Оксана Володимирівна разом із зразковим фольклорним гуртом "Перлинка", керівник Майя Сайпель, вручивши учасницям колективу солодкий подарунок – торт, вітальний лист та вузлик побажань.
Дивишся на них і розумієш, що не зміліє духовна скарбниця народної душі українського села!
Пишаємося вашими творчими здобутками, шановні ювіляри, вас знають не тільки в районі, а й за його межами. Нехай ваша творчість і надалі не знає кордонів, лине від серця до серця та єднає нас в ім’я щасливого майбутнього України, щоб на рідній землі панували краса, добро та злагода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора