У Хоровиці відзначили День села!

Дата: 19.06.2019 15:07
Кількість переглядів: 1411

Фото без опису

Щорічно за традицією, на другий день Святої Трійці, мешканці села Хоровиця відзначають День села. Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли.

До урочистого концерту готувалися серйозно,адже таке дійство у селян буває практично раз на рік. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами жителів села.

Колективи Крупецького сільського будинку культури, Полянського сільського клубу та сільського клубу села Колом’є вітали хоровичан поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались і Україні, і рідному краю, і рідним батькам.  

Із теплим вітальним словом виступили сільський голова Крупецької об’єднаної територіальної громади Валерій Михалюк та староста Стриганського старостинського округу Ігор Лучанський, вітаючи зі святом подякували тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села та відзначили грамотами й подарунками  Анатолія Йосиповича Томчаківського, Галину Петрівну Савлук, Антоніну Феодосіївну Верещинську, Антоніну Романівну Нетикшу, та Петра Володимировича Хом’як. Також, побажали селу розквіту, міцного здоров’я та добробуту мешканцям села.

Після концерту настоятель Свято-Михайлівського храму села Колом’є отець Сергій провів святкове богослужіння у сільській каплиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора