За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, житель міста Нетішин постав перед судом!

Дата: 19.06.2019 16:04
Кількість переглядів: 727

Сучасна криміногенна ситуація і низький культурний рівень життя обумовлює поширеність такого суспільно- небезпечного діяння, як нанесення тілесних ушкоджень.

Шепетівською місцевою прокуратурою з місцем дислокації у м.Славута спрямовано на розгляд Славутськогоміськрайонного суду обвинувальний акт за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілогожителем міста Нетішин. Фото без опису

За результатами досудового розслідування встановлено, що житель міста Нетішин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у квартирі свого знайомого, умисно наніс останньому численні удари кулаками рук та ногами по голові та тулубу, заподіявши потерпілому тілесні ушкодження, від яких він помер під час його госпіталізації до Славутської ЦРЛ.

Вироком Славутськогоміськрайонного суду вказаного громадянина визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення (злочин), передбаченого ч.2 ст.121 КК України та призначено покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

 

 

Прокурор Шепетівської місцевої прокуратури                         М. Голярдик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора