Славутчанина засуджено за злочин у сфері обігу наркотичних засобів

Дата: 19.06.2019 16:06
Кількість переглядів: 534

Правоохоронним органами міста Славута виявлено, що місцевий житель, з метою власного збагачення, незаконно, всупереч Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» та Закону України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживанню ними» неодноразовозбувавречовину, яка згідно з висновком експерта являється наркотичним засобом - метадоном, обіг якого обмежено постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів». Фото без опису

Крім того, в ході санкціонованого обшуку за місцем проживання вказаноїособи, виявлено та вилучено наркотичний засібметадон, який останній зберігав з метою подальшого збуту.

Славутськимміськрайонним судом місцевого жителя засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, який своїми умисними діями, які виразились у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів вчинених повторно, вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 307 КК України.

 

Перший заступник керівника

Шепетівської місцевої прокуратури                                                       О. Базан


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора