Запрошуємо зацікавлених мешканців громади прийняти участь у святковому заході «День сімейних молочних ферм 2019»

Дата: 24.10.2019 10:49
Кількість переглядів: 676

Шановні представники громад!

 

Запрошуємо Вас та зацікавлених мешканців громади прийняти участь у святковому заході «День сімейних молочних ферм 2019», що відбудеться 27 жовтня  2019 року в м. Здолбунові вул. Грушевського,7 (Будинок культури цементників), Рівненської  області. Початок заходу об 12.00 год, орієнтовна тривалість заходу – 6 годин.

На даний час в рамках проекту відкрито та успішно працюють 16 сімейних молочних ферм та ще 26 знаходяться на стадії будівництва. Географія проекту покриває Рівненську, Хмельницьку, Волинську та Тернопільську області. Сімейні молочні ферми - це не лише доведена ефективна модель виробництва якісного молока, але й каталізатор розвитку місцевих громад, зміцнення сім'ї та альтернатива виїзду населення на заробітки за кордон.

Проект реалізується Кластером "Натуральне молоко", за підтримки ТОВ "УкрМілкІнвест", та має всі перспективи стати одним з рушіїв розвитку сільської місцевості нашої держави.

Доїзд до місця проведення заходу 27.10.2019 року буде здійснюватись транспортом організаторів за маршрутом Хмельницький-Здолбунів. Детальна інформація про час та місця зупинок за телефоном +380967275037  Сітарчук Інна Арсенівна.

--
З повагою
 
Агенція регіонального розвитку
Хмельницької області

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора