За розбійний напад та крадіжки з проникнення у приміщення зловмисника засуджено до 8 років позбавлення волі

Дата: 24.12.2019 08:31
Кількість переглядів: 734

Вироком Ізяславського районного суду від 02.10.2019 за вчинення розбійного нападу, поєднаного із насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого та з проникненням у житло (ч.3 ст. 187 КК України), а також ряду крадіжок чужого майна, які також супроводжувалися незаконними проникненнями до приміщень (ч.3 ст. 185 КК України)  засуджено 37 річного мешканця с. Старий Кривин Славутського району.

У ході судового розгляду встановлено, що засуджений, який раніше був неодноразово судимий, зокрема і за вчинення тяжких злочинів проти власності,  у нічний час одного з квітневих днів 2018 року, перебуваючи напідпитку, через вікно проник до будинку сусіда, де напав на  літнього чоловіка та наніс йому численні удари кулаками та підручними засобами по голові, вимагаючи гроші. Коли ж потерпілий знепритомнів, зловмисник виніс з будинку все, що потрапило під руки.

Окрім того, встановлено, що незадовго до розбійного нападу  засуджений вчинив ще й крадіжку ноутбука із Старокривинського будинку культури та  господарських речей із будинку с. Старий Кривин, який  належить мешканці         м. Нетішин, до яких проникав, пошкоджуючи вхідні двері та вікна.

Вина обвинуваченого в інкримінованих йому злочинах повністю доведена і об’єктивно підтверджується зібраними і дослідженими в ході судового слідства доказами.

Суд погодився з позицією Шепетівської  місцевої прокуратури з місцем дислокації у м.Славута  та призначив зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років з конфіскацією майна.

Вирок набрав законної сили 04.11.2019, винний відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі.

 

Прокурор Шепетівської
місцевої прокуратури                                                           І.Гучинська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора