Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Крупецькій ОТГ відкрили поліцейську станцію

Дата: 28.12.2019 09:04
Кількість переглядів: 799

Фото без опису

27 грудня сільським головою Валерієм Анатолійовичем Михалюком та за участі начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області, полковника поліції Геннадія Федорович Сибіги, начальника відділу дільничних офіцерів поліції управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області, підполковника поліції Бирко Вадима Михайловича та заступника начальника Славутського ВП ГУНП, майора поліції Возгречко Сергія Миколайовича у Крупецькій ОТГ відкрили поліцейську станцію. Вона обслуговуватиме одинадцять сіл об’єднаної громади – Крупець, Стригани, Полянь, Колом’є, Комарівка, Хоровиця, Лисиче, Дідова Гора, Потереба, Головлі та Нижні Головлі.
Станція розташована у приміщенні Крупецької сільської ради, має окремий кабінет для прийому громадян, в якому створені комфортні умови для спілкування дільничного офіцера поліції з жителями сіл , населення яких складає понад 3700 чоловік. Для роботи поліцейського наявні комп’ютерна та оргтехніка, підключений Інтернет. У приміщенні облаштували не лише робочий кабінет, а й комфортну кімнату відпочинку. Станція була відремонтована та обладнана меблями і технікою за рахунок коштів об’єднаної територіальної громади.
Як зазначив начальника управління ГУНП Геннадій Сибіга, забезпечення правопорядку і безпеки людей завжди було і є одним з пріоритетних завдань поліції. Він подякував голові громади за довіру, співпрацю та підтримку поліції, висловив сподівання, що працівники поліцейської станції на високому рівні забезпечать правопорядок у навколишніх селах, займатимуться профілактикою злочинності, якісно та швидко обслуговуватимуть громадян, більш ефективно реагуватимуть на їх звернення та у найкоротший термін прийдуть на допомогу. Тепер жителі Крупецької ОТГ можуть отримати кваліфіковану правову допомогу на місці, почути відповіді на питання, які їх турбують і не їхати для цього у районний відділ поліції, як це було раніше. Така форма роботи сприятиме налагодженню взаємовідносин між жителями найвіддаленіших сіл і поліцейськими.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора