Визначено місце здійснення церемонії освячення води, купання людей на території Крупецької ОТГ

Дата: 16.01.2020 11:09
Кількість переглядів: 2134

Фото без опису

Шановні жителі та гості громади! Рішенням виконавчого комітету Крупецької сільської ради визначено місце здійснення церемонії, освячення води, купання людей під час святкування Водохреща Христового на  території Крупецької ОТГ: Джерело Покрови Пресвятої Богородиці в с. Полянь.

Подбайте про своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, не нехтуйте правилами безпечної поведінки на воді .  Пам'ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.

  • Перед купанням бажано мати попередній досвід занурень в холодну воду. Пам’ятайте, що перебування в крижаній воді незагартованих людей може спричинити до загального переохолодження організму та "холодового" шоку.
  • Рекомендуємо усім, хто планує омиватися в холодній воді, перед зануренням в ополонку розігрівати тіло, занурюватися лише по шию, не замочуючи голову, щоб уникнути рефлекторного звуження судин головного мозку. 
  • Перебувати в ополонці можна не більше 10 секунд – трьох занурень цілком достатньо.
  • Якщо з вами дитина, то уважно слідкуйте за нею під час занурення в ополонку.
  • При виході з води не слід триматися безпосередньо за металеві поручні, можна використовувати сухий рушник.
  • Після виходу з води, необхідно добре розтерти тіло сухим рушником, одягнутися, виконати декілька інтенсивних фізичних вправ, випити гарячого чаю. 
  • Купання в крижаній воді під впливом алкоголю категорично заборонено"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора