Вироком Славутського міськрайонного суду засуджено до п’яти років позбавлення волі мешканця одного із сіл Славутського району

Дата: 30.03.2020 15:25
Кількість переглядів: 321

Вироком Славутського міськрайонного суду засуджено до п’яти років позбавлення волі мешканця одного із сіл Славутського району, який, будучи на підпитку, на польовій дорозі між населеними пунктами  зустрівши односельця, з яким на ґрунті неприязних відносин розпочав словесний конфлікт, що закінчився нанесенням  численних ударів кулаками рук по обличчю та голові потерпілого, спричиненням множинних підшкірних гематом, саден обличчя , а також ножового поранення в живіт останньому, яке за кваліфікуючим критерієм небезпеки для життя в момент заподіяння є  тілесним ушкодженням тяжкого ступеня тяжкості.Фото без опису

При цьому, усвідомлюючи що потерпілий перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлений можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану від одержаних тілесних ушкоджень, обвинувачений завідомо залишив його без допомоги у місці вчинення злочинів. Тільки завдяки стороннім особам, які за декілька годин після події проїздили поряд з місцем злочину, вдалося врятувати життя літньої самотньої людини, який до того ж є інвалідом другої групи.

Вчинені дій судом кваліфіковано за трьома статтями Кримінального Кодексу України (ч.1 ст. 125, ч.1 ст. 121, ч.1 ст. 135 ), призначено покарання винному за сукупністю злочинів у виді п’яти років позбавлення волі та застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою із залу суду.

Слід зауважити, що обвинувачений скористався правом на апеляційне оскарження, тому  вирок Славутського міськрайонного суду  на даний час не набрав законної сили.

Шепетівська місцева прокуратура


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора