Звернення Штабу з ліквідації наслідків медико- біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Славутського району до мешканців Славутчини

Дата: 02.04.2020 11:31
Кількість переглядів: 727

Шановна громадо Славутського району! Сьогодні наша країна опинилася перед загрозою потенційної втрати рідних і близьких нам людей від ураження коронавірусом COVID-19.  Ми чітко маємо  розуміти, що лише самоізоляція, дотримання правил особистої гігієни і настанов медиків дають можливість стримати пандемію. 

Дорогі земляки! Будьте відповідальними! Проведіть карантинний період вдома, читаючи гарну книжку чи переглядаючи фільми, на що у вас до цього бракувало часу. Телефоном чи по скайпу поспілкуйтеся з друзями чи рідними, яких давно не бачили і не чули. Подумайте над планами на майбутнє, приділіть увагу своїм дітям, наведіть лад у рідній хаті та навколо неї. Влада робить все належне у цих непростих умовах, щоб допомогти своїм громадянам пережити цей непростий час.

Звертаємось до активних та небайдужих жителів, підприємців, керівників підприємств, установ та організацій нашого району і міста з пропозиціями допомогти в боротьбі з пандемією корона вірусу COVID- 19. Для об’єднання наших зусиль пропонуємо створити волонтерський штаб, який буде розгорнуто у разі погіршення епідемічної ситуації. Апарат Славутської райдержадміністрації разом із вами буде координувати роботу цього штабу.

Що робитиме волонтерський штаб:

- координація роз’яснювальної роботи;

- координація роботи з розповсюдження масок, дезінфекторів;

- допомога в розміщенні медичних працівників у квартирах та приватних оселях поблизу лікарень;

- організація підвезення медпрацівників до лікарні і додому;

- доставка продуктів ізольованим людям, малозабезпеченим і людям з інвалідністю;

- допомога в організації дотримання правопорядку та дотримання умов карантину.

 

Усім бажаючим стати волонтером штабу необхідно заповнити анкету та надіслати її на електронну адресу: slrda@slavuta-rda.gov.ua

 

Контактна особа: Рощук Світлана Петрівна

 

Телефони: 7-02-78  мобільний  096- 602- 61-54

 

Додатково інформуємо, що при КП «Славутська центральна районна лікарня                       ім. Ф.М. Михайлова» визначено рахунок для збору благодійних коштів, які будуть направлені на придбання засобів індивідуального захисту та дезінфікуючих засобів. Долучитись до збору коштів на боротьбу з коронавірусом можна за реквізитами:

 

Спеціальний благодійний рахунок:

КП «Славутська ЦРЛ»

30000 м. Славута

вул. Ярослава Мудрого, 29 «г»

р/р UA593157840000026008301033561 в

ТВБВ №10022/0219

філії – Хмельницьке обласне управління

АТ «Державний ощадний банк України»

            Код ЄДРПОУ 02004410     МФО 315784

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора