До уваги підприємств

Дата: 12.05.2020 10:59
Кількість переглядів: 394

   На ім'я голови обласної ради надійшло звернення генерального директора Асоціації ««Укрмашбуд» Грабільнікова В.Ю., який пропонує до реалізації Дезінфікувальну рамку.Фото без опису

   Дану інформацію доводимо до вашого відома з метою інформування зацікавлених посадових осіб, керівників підприємств, агрохолдингів та сільгоспвиробників. В рамках роботи Антикризового штабу, в зв'язку з поширенням гострої респіраторної хвороби СОVID-19, заподіяної коронавірусом. Підприємство Асоціації ПАТ «Барський машинобудівний завод» спільно з іншими підприємствами - членами «Укрмашбуд» освоїло та розпочало випуск Дезінфікувальної рамки, яка призначена для проведення дезінфекції людей антисептичним розчином. Замовлення на Дезінфікувальну рамку надходять з медичних закладів, фармацевтичних підприємств, молокозаводів, м'ясокомбінатів, аграрних господарств та інших підприємств.

   Принцип роботи приладу: коли людина наближається до рамки – спрацьовує детектор руху і тим самим відкривається клапан подачі рідини, яка під тиском в 4 атмосфери розприскується через 5 форсунок,розташованих на рамці. "Тиск у системі створює 4-рьох атмосферний компресор, який подає повітря у ємкість де знаходиться дезінфікуюча рідина.

  Склад приладу:

1. Компресор.

2. Нержавіюча ємність для розчину.

3. Металева прямокутна рамка.

4. Система автоматичного вмикання з регулюванням від 1 до 10 секунд.

Витрата розчину - 5 лна 250 чоловік.

Контактний тел. -380675670734.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора