За розбещення малолітньої особи злочинця засуджено до реального строку ув’язнення

Дата: 14.09.2020 10:56
Кількість переглядів: 369

За принципової позиції Шепетівської місцевої прокуратури з місцем дислокації в м. Славута Шепетівським міськрайонним судом до реальної міри покарання за вчинення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 156 КК України засуджено злочинця, який, будучи членом сім’ї, вчинив розпусні дії щодо малолітньої особи та наніс для неї умисне легке тілесне ушкодження.Фото без опису

Зібраними під час досудового розслідування та наданими суду доказами доведено, що обвинувачений, в період часу з липня 2016 року по листопад  2019 року, проживаючи як член сім’ї спільно з малолітньою потерпілою, 2011 року народження, та її матір’ю, достовірно знаючи про малолітній вік потерпілої, користуючись її довірою та безпорадним станом, оскільки вона не інформована щодо сутності відносин між статями та внаслідок малолітства не усвідомлювала і не могла  усвідомлювати характеру та змісту вчинюваних відносно неї дій, що унеможливлювало вчинення обвинуваченому опору, порушуючи нормальний психічний та соціальний розвиток малолітньої особи, з метою задоволення своєї статевої пристрасті, отримання сексуального задоволення, систематично вчиняв розпусні дії щодо потерпілої.

Окрім того, в грудні 2019 року, обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за місцем проживання, наніс для малолітньої потерпілої тілесні ушкодження, легкого ступеня тяжкості.

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочинів визнав лише після дослідження усіх доказів по справі.

Згідно вироку суду, який набрав законної сили, злочинцю призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора