З Днем Гідності та Сводоби!

Дата: 21.11.2020 06:00
Кількість переглядів: 384

День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе.  Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення свободи.

21 листопада ми говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні, всім захисникам української державності, всім воїнам, що приймають участь у військових діях на Сході нашої країни.

Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах міст та містечок нашої країни. За цю боротьбу заплачено страшну ціну:  своє життя віддали найкращі, серед яких є наші земляки…

 Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони - Герої нашого часу. Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян. Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

Від щирого серця бажаємо усім нам добра, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру, порозуміння й згуртованості.  Слава Україні! Шана героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора