Славутська міжрайонна прокуратура інформує:

Дата: 03.12.2020 09:57
Кількість переглядів: 496

Реальний термін позбавлення волі отримала жінка за систематичні крадіжки

Шепетівська місцева прокуратура з місцем дислокації в м. Славута підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жительки м Нетішин, яка, будучи раніше неодноразово судимою за злочини проти власності, на шлях виправлення не стала та продовжила вчиняти майнові злочини.

Досудовим розслідуванням встановлено та доведено під час судового розгляду зібраними доказами, що обвинувачена у червні-липні поточного року здійснила ряд крадіжок косметичних засобів та продуктів харчування із магазинів «Єва», «Наш край», «Економ» на загальну суму більше 4 тисяч гривень.

Заходивши до магазину під виглядом звичайного покупця, обвинувачена брала продукти, які бажала, ховала їх у власну сумку та виходила повз касу не розраховуючись за них.

Завдяки встановленим камерам відеоспостереження, працівникам магазинів вдалося вирахувати злодійку. Усю інформацію вони надали правоохоронцям.

Обвинувачена у судовому засіданні свою вину визнала повністю.

За вказані злочини, передбачені ч. 2 ст. 185 КК України Славутським міськрайонним судом обвинуваченій призначено покарання у вигляді 4 років 6 місяців позбавлення волі. Вирок набрав законної сили.

Прокурор Шепетівської
місцевої прокуратури                                                         О. Олех


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора