В Крупецькій сільській територіальній громаді урочисто розпочинає свою роботу Центр надання адміністративних послуг

Дата: 02.04.2021 13:02
Кількість переглядів: 753

Сьогодні, 2 квітня 2021 року, в Крупецькій сільській територіальній громаді урочисто розпочинає свою роботу Центр надання адміністративних послуг, який працюватиме для жителів громади.

У Центрі надаватимуться понад сотні адміністративних послуг від реєстрації бізнесу до отримання соціальних послуг, що в свою чергу підвищить доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти міжнародної Програми «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

У урочистому відкритті прийняли участь голова Крупецької сільської територіальної громади Валерій Михалюк, начальник Центру надання адміністративних послуг Крупецької сільської ради Тетяна Панцюк та гості заходу:

- регіональний консультант Програми «U-LEAD з Європою», виконавчий директор Асоціації ТГ Хмельниччини - Сергій Яцковський;

- заступник голови Шепетівської районної ради Олексій Глушаков;

- заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Богдан Маршук,;

- головний підрядник з виконання будівельних робіт –Андрій Денисюк;

- представник Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області - Алла Малищук;

- начальник Славутського РВ УДМС в Хмельницькій області - Сергій Мовчанюк;

- представник Управління соціального захисту населення Шепетівської РДА - Мар’яна Гринько;

- голови Ганнопільської, Берездійської та Улашанівської територіальних громад: Маргарита Медведюк, Віктор Васьківський та Микола Гизимчук.

Після урочистого відкриття настоятель храму отець Павло освятив будівлю та побажав усім міцного здоров’я, успіхів у роботі, натхнення та благополуччя у громаді.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора