Якщо Ви змінили особисті дані, ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ ДЕРЖАВНУ ПОДАТКОВУ СЛУЖБУ УКРАЇНИ

Дата: 16.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 664

Сплата податків - конституційний обов'язок кожного громадянина України. Першим кроком до забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та платежів є достовірний облік платників податків.

Кожен громадянин  обліковується в податкових органах за адресою, яку він зазначив  в заяві при отриманні  реєстраційного номера облікової картки платника податків.

У разі, якщо Ви змінили місце проживання (податкову адресу), прізвище, ім’я, по батькові, будь ласка, зверніться до контролюючих органів (податкових інспекцій) та поновіть свої дані.

Фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів (податкових інспекцій) відомості про зміну реєстраційних даних, які вносяться до облікової картки протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви за формою №5ДР (п.70.7 ст.70 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року №2755-VI).

З метою забезпечення зручності платників податків в рамках електронного сервісу, фізична особа може засобами ІТС «Електронний кабінет» заповнити, підписати ЕЦП та направити до ДПС заяву та копії документів для внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (детальніше - https://tax.gov.ua/fizichnim-osobam/podannya-vidomostey).

Своєчасне внесення достовірної інформації щодо фізичної особи дасть змогу уникнути непорозумінь   та штрафних санкцій за несвоєчасну сплату податків, адже вся інформація від податкових органів буде Вами отримауватись своєчасно.

Контактні телефони Славутської ДПІ : (03842) 71295, 70526


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора