УВАГА!

Дата: 19.07.2021 11:55
Кількість переглядів: 365

Мешканець м. Славута, який намагався підкупити працівника поліції за вирішення питання  про повернення тимчасово вилученого автомобіля, заплатить штраф

Слідством встановлено, що житель м.Славута аби уникнути відповідальності за вирішення питання  про повернення тимчасово вилученого автомобіля, який було поміщено на спеціальний майданчик для тимчасового зберігання затриманого автотранспорту ГУНП в Хмельницькій області за порушення митного законодавства,  вирішив підкупити тимчасово виконуючого обов’язки заступника начальника відділення поліції № 1 Шепетівського районного управління поліції  ГУНП в Хмельницькій області.

02 червня, після передачі правоохоронцю 10 тисяч гривень його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час слідства підозрюваний у повному обсязі визнав свою вину у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України, а тому прокурором із ним укладено угоду про визнання винуватості, яку затверджено вироком Славутського міськрайонного суду.

 Як повідомив перший заступник керівника Шепетівської окружної прокуратури Олександр Базан, засудженому призначено покарання у виді штрафу у розмірі сімнадцяти тисяч гривень, а кошти наданої неправомірної вигоди конфісковано в дохід держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора