З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

Дата: 23.08.2021 07:00
Кількість переглядів: 1117

Шановні жителі Крупецької громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України. Це не просто чергове державне свято або звичайний вихідний. Сьогодні ми шануємо символ самобутності нації, унікальний знак українського народу серед інших народів світу.

У Конституції України Державний Прапор закріплений у формі стягу із двох рівновеликих смуг синього та жовтого кольорів. Саме ці два кольори здавна нагадують українцям блакить і золото щедрих українських просторів. Можливо, тому прапор — це той «живий» символ нашого народу, який можна зустріти майже у кожному куточку світу.Фото без опису

Синьо-жовтий прапор з гордістю підіймають українські спортсмени на міжнародних змаганнях, досягаючи омріяних вершин. Бійці на передовій залишають підписи на прапорі, розповідаючи у такий нехитрий спосіб свою особисту історію боротьби за незалежність України. Тож цінуймо український прапор, бо це та проста річ, яка дозволяє нам відчувати себе сильними у своїй єдності, де б ми не були.

 Вітаємо кожного жителя Крупецької громади з яскравим святом Державного Прапора. Бажаємо усім нам добробуту, миру та процвітання Україні! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора