14 жовтня – одна з таких дат, яка поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

Дата: 14.10.2021 09:13
Кількість переглядів: 485

У історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятників загиблим воїнам та святковий молебінь біля Джерела Покрови Пресвятої Богородиці. У заході взяли участь керівництво громади, жителі гості та учасники антитерористичної операції. Згадали поіменно кожного хто віддав своє життя за мир і спокій у Державі. У цей знаменний день сільський голова Валерій Михалюк звернулася до всіх присутніх та наголосив: «Сьогодні ми зібрались на цьому святому місці для того, щоб вшанувати пам’ять воїнів, які загинули за незалежність і свободу України. Закликаю всіх пам’ятати тих хто віддав своє життя за свободу і суверенітет України, ця пам’ять стане запорукою нашої непереможності і віри в те що Україна буде незалежною та процвітаючою».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора