На Хмельниччини до максимальної міри покарання – 15 років ув’язнення засуджено батька-нелюда, який тривалий час ґвалтував доньку та знущався над сином

Дата: 23.11.2021 14:00
Кількість переглядів: 271

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав місцевого мешканця винним у вчиненні ряду тяжких злочинів відносно дітей – розпусних дій щодо малолітньої, зґвалтуваннях, вчинених повторно, незаконному позбавленні волі та спричинення малолітньому тілесних ушкоджень, а також схиляння дітей до вживання наркотичних засобів (ч. ч. 3, 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 1 ст. 125, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 315 Кримінального кодексу України).

Вироком Славутського міськрайонного суду його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Про злочини нелюда правоохоронці довідались від педагогів, які у травні 2021 року виявили в учня тілесні ушкодження.

За даними слідства, 40-річний раніше судимий, у тому числі за зґвалтування, чоловік тримав свою сім’ю у постійному страху.

 Коли інші члени родини ставали на захист скривдженого – гнів агресора ставав ще більшим, а тому тривалий час злочини замовчувались.

З 11-річного віку п’ять років він постійно ґвалтував дівчинку, через що вона мало не покінчила життя самогубством.

 Кривдник мав особливу неприязнь до старшого сина – постійно лупцював його та часто вдавався до особливих знущань – одного разу обпік його жаром із печі та посеред зими на цілу ніч замкнув у холодному підвалі.

 Окрім того засуджений змушував дітей до вживання канабісу, який вирощував вдома.

 У суді обвинувачений провину визнав, але давати показання відмовився.

 Відомості про нього підлягають включенню до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора