З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2021 08:13
Кількість переглядів: 289

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Сердечно вітаємо вас з Днем Зброних Сил України. Нині Україна пишаєтсья своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців - істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії, вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах, допомагаючи армії як волонтери. Фото без опису

Щиро дякуємо всім військовослужбовцям , які служили в Збройних Силах, захищали нашу землю від ворогів в зоні АТО, волонтерам за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу, героїзм та самопожертву, продемонстровані в ході антитерористичної операції. У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Бажаємо всім військовослужбовцям і їх родинам міцного здоров'я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора