Грантові можливості від Українського культурного фонду

Дата: 05.01.2022 13:51
Кількість переглядів: 234

 

Український культурний фонд проводить конкурс заявок на відкриті грантові програми за напрямками:

"Аудіовізуальне мистецтво" спрямований на створення суспільно значущого контенту, що сприятиме відчуттю громадянами своєї приналежності до України, сприяння розвитку освітніх ініціатив, впровадженню інновацій, цифрових технологій та діджиталізації у сфері культури, сприяння міжкультурному діалогу та підтримка культурного розмаїття, сприяння формуванню в Україні спільних цінностей громадянського суспільства, забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на території Україн. Даний напрямок включає наступні відкриті конкурси:

  • Лот 1. Телепродукт. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 700 тис. грн до 2 млн грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.
  • Лот 2. Радіопродукт. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 500 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.
  • Лот 3. Відеоконтент для медіаплатформ. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 2 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.
  • Лот 4. Розвиток кінопроєкту ігрового кіно. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 300 тис. грн до 500 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 25 лютого 2022 р.
  • Лот 5. Препродакшн неігрового кіно. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 300 тис. грн до 500 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 25 лютого 2022 р.

"Культура без бар’єрів" направлена на сприяння дотриманню культурних прав, безбар’єрного доступу до споживання і створення культурного продукту, забезпеченню рівних можливостей особистісного розвитку та самореалізації для всіх громадян та спільнот. Даний напрямок включає наступні відкриті конкурси:

  • Лот 1. Підтримка митців з інвалідністю. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 800 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.
  • Лот 2. Мистецтво без бар’єрів. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 900 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.
  • Лот 3. Безбар’єрне суспільство. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 900 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 17 січня 2022 р.

"Дослідження. Освіта. Резиденції. Стипендії" спрямовано на розвиток української мови, сприяння дотриманню культурних прав, проведення прикладних та інших досліджень культури та креативних індустрій, навчальних ініціатив для професійного розвитку митців та діячів культури:

  • Лот 1. Дослідження в сфері культури. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 400 тис. грн до 1 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.
  • Лот 2. Освітні програми. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 1 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.
  • Лот 3. Резиденції. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 1,5 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.
  • Лот 4.Стипендії. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 50 тис. грн до 250 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.

"Інноваційний культурний продукт" сприяє  впровадженню сучасних цифрових технологій, розробці інноваційного культурного продукту, кроссекторальних та міжрегіональних проектів для розкриття творчого потенціалу, ефективної творчої та економічної діяльності у сфері культури та креативних індустрій:

  • Лот 1. Музика. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 400 тис. грн до 2,5 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.
  • Лот 2.Театр і цирк. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 300 тис. грн до 2,5 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.
  • Лот 3.Літературна справа. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 300 тис. грн до 1,5 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.
  • Лот 4.Арт-об’єкти та дизайн. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 2 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.
  • Лот 5.Танець. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 3 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.
  • Лот 6.Креативні індустрії. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 3 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 20 січня 2022 р.

"Культурна спадщина" підтримує збереження, захист та популяризацію культурної спадщини, культурних цінностей та національної пам’яті українського народу, в т.ч. за допомогою цифрових засобів та міжнародної співпраці:

  • Лот 1. Діджиталізація. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 2 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.
  • Лот 2.Кроссекторальні проєкти зі збереження культурної спадщини. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 500 тис. грн до 3 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.

"Грант подія" спрямована на підтримку культурного розмаїття, створення масштабних суспільно значущих подій, спрямованих на формування об’єднаної української ідентичності та створення позитивного іміджу України та українців, а також безбар’єрного доступу до споживання і створення культурного продукту.

  • Лот 1. Масштабні культурні проєкти. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 2 млн. грн до 6 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.
  • Лот 2.Знакові події. Заявки приймаються як індивідуальні, національні та міжнародні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 1 млн. грн до 3 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 31 січня 2022 р.

"Культура. Регіони" сприяє створенню конкурентоспроможного регіонального культурного продукту, культурному розмаїттю, збереженню, захисту та популяризації культурної спадщини, забезпечення культурної безбар'єрності, тощо.

  • Лот 1. Локальна культура. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 200 тис. грн до 700 тис. грн. Кінцевий термін подачі - 1 лютого 2022 р.
  • Лот 2. Локальний фестиваль. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 300 тис. грн до 1 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 1 лютого 2022 р.
  • Лот 3. Культура Криму. Заявки приймаються як індивідуальні проєкти. Доступні грантові можливості варіюються від 2 млн. грн до 5 млн. грн. Кінцевий термін подачі - 1 лютого 2022 р.

Детальна інформація за писиланням: https://ucf.in.ua/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора