Набір на безкоштовну програму підтримки інноваційного підприємництва в агропродовольчій галузі EIT Food Seedbed 2022

Дата: 16.02.2022 09:04
Кількість переглядів: 183

Програма реалізується завдяки EIT Food. Учасники консоціуму це підприємства, науково-дослідницькі інституції та університети. Консоціум був зорганізований в рамках Європейського інституту інновацій та технологій (EIT), котрий є органом Європейської комісії. EIT Food-найбільша європейська ініціатива в агропродовольчій галузі, яка впроваджує програми підтримки інновацій для харчового сектору в Європі. Діяльність EIT фінансується Європейською комісією в рамках програми “Горизонт Європа”.

Програма EIT Food Seedbed надає підтримку людям, які хочуть створити компанії у сферах, пов’язаних з агропродовольчим сектором, або вже заснували такі компанії. Бенефіціари отримуватимуть мериторичну (навчання та наставництво) та фінансову підтримку (пов’язану з реалізацією розмов із потенційними клієнтами, до 6000 євро, щоб перевірити ідею та можливість отримання подальшого фінансування та підтримку EIT Food). Унікальним елементом програми є підтримка процесів перевірки бізнес-ідей та корисності технічних рішень шляхом структурного діалогу з потенційними клієнтами (customer discovery prosses), реалізованого на основі методології, розробленої EIT Food у співпраці зі спеціалізованими тренерами, наставниками та завдяки фінансовій підтримці, що пропонується стартапам.

Програма проводиться англійською мовою у п’яти європейських центрах, розташованих у Польщі, Північній Ірландії, Німеччині, Іспанії та Данії.

Фото без опису

Кандидати зацікавлені участю у програмі повинні представити інноваційну ідею, яка має потенціал і внести корисні зміни у способи виробництва, доставки, споживання їжі та/або переробки відходів, що утворюються в цих процесах. Окрім типових агропродовольчих рішень, стартапи можуть працювати у сферах, що підтримують виробництво харчових продуктів, включаючи: машинки та обладнання для сільського господарства та переробки, логістику, упаковку, ІТ-рішення, скорочення відходів харчового ланцюга, бізнес-послуги та соціальні інновації. Програма стосується стартапів на ранніх стадіях розвитку, саме тому заохочуються науковці та підприємці, технологічна ідея яких пов’язана з поточними дослідженнями, а її подальший розвиток вимагає отримання спеціалізованих знань та контактів з потенційними клієнтами у Польщі та інших європейських країнах.

Кінцевий термін подання заявок-28.02.2022

Реєстрація до участь у програмі: https://entrepreneurship.eitfood.eu/launch/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора