ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС “НЕЙМОВІРНІ СЕЛА УКРАЇНИ. СТАЛИЙ РОЗВИТОК”

Дата: 18.02.2022 11:43
Кількість переглядів: 183

 

Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні проводить прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі “Неймовірні села України. Сталий розвиток”.

Глобальні цілі проєкту (із переліку Цілей сталого розвитку ООН) стосуються гідної праці та економічне зростання (Ціль сталого розвитку ООН 8), сталого розвитку міст і спільнот (11), пом’якшення наслідків зміни клімату (13), захисту екосистем суші (15), партнерства заради стійкого розвитку (17).

Конкурс проводитиметься в декілька етапів, під час якого буде проходити відбір заявок, їх оцінка та онлайн голосування з вибором переможця.

Село-переможець Всеукраїнського конкурсу “Неймовірні села України. Сталий розвиток” отримає 100 тис. грн на реалізацію проєкту від головного партнера – Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Кінцевий термін подачі заявок на участь – 31 березня 2022 р.

Детальна інформація за посиланням: https://agroportal.ua/publishing/konkurs/startuet-vseukrainskii-konkurs-neveroyatnye-sela-ukrainy-ustoichivoerazvitie?fbclid=IwAR0kccqq8lq WriW7tPL-wgbdezuBG6qxPd4ZUYxaBFBGfVRsf3wvCOGZsfI   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора