17 лютого голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк підписала Меморандум про співпрацю з керівником Хмельницького регіонального відділення АТ "Укрпошта" Миколою Громовим.

Дата: 19.02.2022 22:52
Кількість переглядів: 214

У зв'язку із загальноукраїнською реформою АТ "Укрпошти" з 1 грудня 2021 року переведено частину населених пунктів області, що знаходяться в сільській місцевості, на обслуговування мобільними бригадами пересувних відділень поштового зв´язку.

Проблеми, які виникли у процесі закриття стаціонарних відділень потребують вирішення. Відтак, 22 грудня 2021 року на пленарному засіданні сьомої сесії депутати прийняли Звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «УКРПОШТИ".

Саме з метою співробітництва та консолідації зусиль у сфері надання послуг поштового зв'язку було і підписано Меморандум про співпрацю.

" Ми сьогодні маємо об'єднати зусилля та спільно працювати, аби зберегти у кожному територіально-адміністративному центрі громади сучасні поштові відділення. Адже кожен житель нашої області повинен отримувати якісні, сучасні поштові послуги", - говорить Віолета Лабазюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора