Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Крупецькій сільській раді

Дата: 24.08.2023 14:25
Кількість переглядів: 88

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», Крупецька сільська рада оголошує про відбір членів до  складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при сільській раді.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при сільській раді (далі — Рада) є консультативно-дорадчим органом, який утворюється рішення сесії сільської ради для участі у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

До складу Ради утвореній при Крупецькій сільській раді входять за посадою працівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, освіти і науки, служби у справах дітей, житлово-комунального господарства, фінансової діяльності.

До складу Ради можуть входити внутрішньо переміщені особи, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є Крупецька сільська рада, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих Крупецької сільської ради документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

  • заяви у довільній формі;
  • документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  • документа про освіту (за наявності);
  • відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  • довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості).

 

 Прийом документів здійснюється за адресою: с.Крупець, вул.Б.Хмельницького,106 або ел. адресою   info@krupetskaotg.gov.ua.ua  до 01 вересня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора