Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Крупецької сільської ради «Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб на території Крупецької сільської  територіальної громади»

Дата: 28.05.2024 09:09
Кількість переглядів: 39

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту рішення Крупецької сільської ради
«Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб на
території Крупецької сільської  територіальної громади»

  Проект рішення Крупецької сільської ради
«Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб на
території Крупецької сільської  територіальної громади» підготовлений відповідно до Конституції України, Податкового кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з урахуванням Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2004 року №308.

Проект спрямований на залучення додаткових коштів до місцевого бюджету, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, створення передумов для соціально-економічного розвитку територіальної громади, ефективного використання нерухомого майна, розташованого на території Крупецької сільської  територіальної громади.

         Назва регуляторного акта: «Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб на території Крупецької сільської  територіальної громади».

         Регуляторний орган: Крупецька сільська рада.

         Розробник: фінансовий відділу Крупецької сільської ради.  

        Зауваження і пропозиції від фізичних осіб приймаються у письмовому вигляді протягом одного місяця з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Крупецької сільської  територіальної громади https://krupetskaotg.gov.ua/  проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу до виконавчого комітету Крупецької сільської ради за адресою: 30068, Хмельницька область, Шепетівський район, с. Крупець, вул. Богдана Хмельницького, будинок 106, контактний телефон приймальної - +380963906157 або в електронному вигляді на е-mail: fin_krupets@ukr.net  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора