З Днем Прапора України! З Днем Незалежності!

Дата: 23.08.2018 13:07
Кількість переглядів: 898

День Державного Прапора - це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

24 серпня 1991 року – історичний день, коли здійснилася заповітна мрія українців – мати власну державу та бути господарями на своїй родючій, багатій землі. Ця дата стала золотою сторінкою в біографії молодої країни, початком її національного відродження, економічного зростання та культурного піднесення.  

Немало шляху вже пройдено з того часу, і на ньому, на жаль, є не лише радість перемог, але й гіркота втрат. Тому мусимо робити усе можливе, щоб ці втрати не були марними. Щоб наші зусилля стали запорукою кращого майбутнього для прийдешніх поколінь.

За 27 років Незалежності Україна стала органічною складовою світової спільноти, здобула багато перемог. І наше завдання, завдання усіх громадян України: зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль і снаги, аби наблизити час розквіту України.

В цей урочистий день від щирого серця бажаємо всім сили і енергії, здоров’я і оптимізму, миру і достатку, злагоди та щедрої долі!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора