Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Крупецької сільської ради"

Дата: 06.03.2019 13:12
Кількість переглядів: 643

 

Повідомлення

Про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Крупецької сільської ради Славутського району Хмельницької області»

 

Проект рішення Крупецької сільської ради «Про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Крупецької сільської ради Славутського району Хмельницької області» розроблено Крупецькою сільською радою.

Проект рішення Крупецької сільської ради розроблено з метою приведення регуляторної бази у відповідність до вимог статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».  Проектом регуляторного акта передбачається прийняття єдиного нормативно-правового акта, що відповідатиме нормам чинного законодавства та регулюватиме питання порядку залучення, розрахунку і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населених пунктів Крупецької сільської об’єднаної теритріальної громади та діятиме на всій її території.

Проект регуляторного акта і аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені 15 березня 2019 року на офіційному веб-сайті Крупецької сільської ради: https://krupetskaotg.gov.ua/ у розділі: «Регуляторна політика» - «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до цього проекту надаються до Крупецької сільської ради та її виконавчого комітету за адресою: Хмельницька область, Славутський район, с. Крупець, вул. Б.Хмельницького, 106, каб. № 1 (загальний відділ) або на електронну пошту -  04405030@mail.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються до 15 квітня 2019 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора