25 серпня у селах Лисиче та Головлі Крупецької ОТГ святкували 28-му річницю Незалежності України

Дата: 26.08.2019 13:17
Кількість переглядів: 511

Фото без опису25 серпня у селах Лисиче та Головлі Крупецької ОТГ святкували 28-му річницю Незалежності України
Розпочали святкування у сільському клубі с. Лисиче.
З вітаннями до присутніх звернулися сільський голова Валерій Михалюк, в.о. старости Лисиченського старостинського округу Григорій Ковальчук та керівник ансамблю пісні і танцю "Ina" з Польщі Zbigniew ?ukaszewski.
Учасники художньої самодіяльності Крупецького СБК та Полянського СК дарували присутнім яскравий концерт. 
Окрасою заходу стали ансамбль пісні і танцю "Ina" з Польщі та фольклорний гурт "Перлинка". Колоритне, в національних кольорах дійство було цікавим і неповторним, адже проходило у піднесеній урочистій атмосфері, що знайшло своє відображення у щирих оплесках небайдужого вдячного глядача.
Надвечір у с. Головлі зібралося чи не все село та чимало гостей. Традиційні українські пісні, виїзна торгівля та веселощі
З вітальним словом виступили сільський голова Валерій Михалюк, в.о. старости Головлівського старостинського округу Олександр Смолій, керівник ансамблю пісні і танцю "Ina" з Польщі Zbigniew ?ukaszewski та директор СФГ «ЛАН» Валерій Прус.
Людей, які завітали на гуляння, розважали колоритним концертом за участі ансамблю пісні і танцю "Ina" з Польщі, фольклорного гурту "Перлинка" та на завершенння своїм музичним вітанням вразили присутніх ВІА «Форманта» під керівництвом сільського голови Валерія Михалюка . Одночасно з концертом свої розваги під відкритим небом знайшли діти і дорослі. Малеча із задоволенням каталася на надувних гірках та стрибала на батутах. 
Закінчилося свято дискотекою та народними гуляннями.
Ми дякуємо всім без виключення, хто долучився до організації та проведення свята, всім хто не був байдужим, хто допоміг фінансово, працював, даруючи всім свято . Разом ми СИЛА. Адже хто вміє працювати той і вміє відпочивати.

Більше фото на сторінці у Fecebook 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора