Продовжуються ремонтні роботи у будівлі ЦНАПу

Дата: 08.04.2020 13:38
Кількість переглядів: 451

Фото без описуПокращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в Україні. Створення Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) в об'єднаних громадах підвищує доступність та ефективність надання послуг на місцевому рівні.

Покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» передбачає:

  • Підтримку у створенні та модернізації до 600 належних ЦНАП;
  • Розробку та запуск ІТ-систем «Трембіта» та «Вулик» для е-урядування та ефективного надання державних, регіональних та місцевих адміністративних послуг.

Технічне Завдання для ЦНАП – відправна точка та дорожня карта для створення ЦНАП

ТЗ, підготовлені Програмою, є передумовою для створення та модернізації високоякісних ЦНАП. Вони базуються на особливостях і потребах кожної з громад, з урахуванням вимог Програми.

Кожне ТЗ описує як створити ЦНАП «крок за кроком» і включає: перелік вимог щодо інституційного створення, включно з кількістю персоналу та послугами, які має надавати ЦНАП; вибір моделі ЦНАП; перелік необхідного ІТ-обладнання, меблів, програмного забезпечення; рекомендовані плани та дизайн приміщень для ЦНАП. Також ТЗ включає фінансові та організаційні зобов’язання між громадою та Програмою. Відео про ТЗ.

Відповідно до строків, поставлених програмою «U-LEAD з Європою» центр надання адміністративних послуг в с. Крупець, підрядниками роботи виконані на 70%. Приємно споглядати на якісну та злагоджену роботу спеціалістів різних профілів. Адже програмою встановлений термін задачі 31 травня 2020 року. Часу достатньо, щоб вчасно здати об’єкт та отримати певні преференції від громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора