Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Про встановлення ставки туристичного збору на території Крупецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 30.03.2020 11:18
Кількість переглядів: 534

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Про встановлення ставки туристичного збору на території Крупецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік»

 

Проект рішення Крупецької сільської ради «Про встановлення ставки туристичного збору на території Крупецької об’єднаної територіальної громади на 2021 рік» розроблено Крупецькою сільською радою.

Проект рішення Крупецької сільської ради розроблено з метою дотримання норм чинного законодавства щодо порядку нарахування та сплати податку а також наповнення доходної частини місцевого бюджету за рахунок надходження транспортного податку від юридичних та фізичних осіб.

 Проект регуляторного акта і аналіз регуляторного впливу до нього будуть розміщені 03 квітня 2020 року на офіційному веб-сайті Крупецької сільської ради: https://krupetskaotg.gov.ua/ у розділі: «Регуляторна політика» - «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до цього проекту надаються до Крупецької сільської ради та її виконавчого комітету за адресою: Хмельницька область, Славутський район, с. Крупець, вул. Б.Хмельницького, 106, каб. № 1 (загальний відділ) або на електронну пошту:  04405030@mail.gov.ua, info@krupetskaotg.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються до 03 травня 2020 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора