За розбійний напад  з проникненням у житло засуджено двох жителів Славутського району

Дата: 03.06.2020 13:04
Кількість переглядів: 363

Вироком Шепетівського міськрайонного суду від 25.05.2020 за вчинення розбійного нападу, поєднаного із насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, з проникненням у житло (ч.3 ст. 187 КК України) засуджено 2 жителів Славутського району.

          В ході судового розгляду встановлено, що в однин із днів січня 2020 року засуджені зайшли до свого односельця, вибили ногами вхідні двері та проникли до його будинку. Одразу напали на потерпілого та почали наносити йому тілесні ушкодження, одночасно вимагаючи в нього повернення  неіснуючого боргу.

          Засуджені нанесли потерпілому численні удари в різні частини тіла, в тому числі обухом сокири, яку взяли в будинку потерпілого, внаслідок чого заподіяли потерпілому тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тілесних  ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

         Під час побиття потерпілий двічі втрачав свідомість і тоді засуджені обливали його холодною водою та продовжували наносити тілесні ушкодження.

         Надалі, скориставшись безпорадним станом потерпілого,  заволоділи мобільним телефоном, який випав у потерпілого під час нанесення йому тілесних ушкоджень.

         Вина обвинувачених в інкримінованому їм злочині об’єктивно підтверджена зібраними в ході досудового розслідування та дослідженими в ході судового слідства доказами.

Вироком Шепетівського міськрайонного суду вказані особи визнанні винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст.187 КК України (розбій) та засуджені до покарання у виді позбавлення волі.

  Вирок не набрав законної сили.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора