Проведення державної інвентаризації в межах Крупецької ОТГ

Дата: 17.06.2020 15:49
Кількість переглядів: 630

Фото без описуВідбудеться  державна інвентаризація земельних ділянок на території Полянської, Лисиченської сільських рад Крупецької сільської об’єднаної територіальної громади Славутського району.

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» (м. Київ), повідомляє про початок проведення державної інвентаризації земель в адміністративних межах Полянської, Лисиченської сільських рад Крупецької сільської об’єднаної територіальної громади Славутського району Хмельницької області (Договір про надання послуг №92 від 01.06.2020 р., укладений з Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області).

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» буде здійснювати погодження меж земельних ділянок суміжних землевласників (землекористувачів) відповідно до графіку, наведеного нижче. Просимо всіх землевласників (землекористувачів) з’явитися для погодження меж земельних ділянок за адресами розташування відповідних сільських рад.

25 червня 2020 р.

10:00 – Полянська сільська рада

10:30 – Лисиченська сільська рада

У разі відсутності суміжних землекористувачів (землевласників) для погодження документацій, відповідно до Наказу Держкомзему України №376 від 18.05.2010 р. «Про затвердження інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками» зі змінами та доповненнями, межі вважаються погодженими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора