Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Порядок приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Крупецької сільської ради»

Дата: 17.01.2022 11:45
Кількість переглядів: 291

Розробник – Крупецька сільська рада.

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Крупецька сільська рада підготувала проект рішення «Порядок приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Крупецької сільської ради».

              Проєктом регуляторного акта передбачається прийняття єдиного нормативно-правового акта, що відповідатиме нормам чинного законодавства та регулюватиме питання приватизації комунального майна Крупецької сільської ради та діятиме на всій її території.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено 21 січня на сайті Крупецької сільської ради  https://krupetskaotg.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика» - «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до цього проекту надаються до Крупецької сільської ради та її виконавчого комітету за адресою: Хмельницька область, с. Крупець, вул. Б.Хмельницького, 106, каб. № 1 (загальний відділ) або на електронну пошту -  info@krupetskaotg.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються до 21 лютого  2021 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора