Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта рішення Крупецької сільської ради «Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Крупецької сільської ради»

Дата: 17.01.2022 11:47
Кількість переглядів: 242

Розробник – Крупецька сільська рада.

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 року №1160-IV (далі-Закон) та з метою одержання зауважень і пропозицій, Крупецька сільська рада підготувала проект рішення «Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Крупецької сільської ради».

              Проєктом регуляторного акта передбачається прийняття єдиного нормативно-правового акта, що відповідатиме нормам чинного законодавства та регулюватиме питання створення аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунального майна Крупецької сільської ради та діятиме на всій її території.

З метою отримання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено 21 січня на сайті Крупецької сільської ради  https://krupetskaotg.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика» - «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Зауваження та пропозиції до цього проекту надаються до Крупецької сільської ради та її виконавчого комітету за адресою: Хмельницька область, с. Крупець, вул. Б.Хмельницького, 106, каб. № 1 (загальний відділ) або на електронну пошту -  info@krupetskaotg.gov.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються до 21 лютого  2021 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора