Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація щодо отримання компенсації власникам жилих приміщень,які безоплатно розміщують внутрішньо переміщених осіб під час воєнного стану

Дата: 08.04.2022 10:09
Кількість переглядів: 338

Компенсація надається фізичним особам – громадянам  України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду, і безоплатно розміщували в цих приміщеннях переселенців, які після введення воєнного стану перемістилися з Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та м. Київ, і не є отримувачами щомісячної адресної допомоги ВПО для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату ЖКП.

Для отримання компенсації власник жилого приміщення не пізніше п’яти днів (з 1 по 5 число місяця) з дня закінчення звітного місяця подає заяву встановленого зразка.

Заяви для отримання компенсація за квітень місяць необхідно подати з 01 по 05 травня 2022 року до ЦНАПу Крупецької сільської ради, за адресою с.Крупець, вул.Незалежності, 51А.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора