Всім доброго дня! Три коротких прохання, колеги!

Дата: 29.04.2022 15:43
Кількість переглядів: 310

  1. Відповідно до  розпорядженням Кабінету Міністрів України №245-р від 25.03.2022 року «Про затвердження плану невідкладних заходів з переміщення у разі потреби виробничих потужностей суб’єктів господарювання з територій, де ведуться бойові дії та/або є загроза бойових дій, на безпечну територію» розроблена платформа для розміщення вільних земельних ділянок, площ, будівель та іншого державної та комунальної власності. За посиланням розміщуються всі пропозиції від бізнесу (і дрібного, і середнього, і великого), який переїжджає з гарячих точок до нас, на Хмельниччину.

                        https://t.me/RelocationKhm

Фото без опису

  1. На офіційному сайті Крупецької сільської ради (https://krupetskaotg.gov.ua/)  в закладці Релокація розміщені пропозиції для суб’єктів господарської діяльності, які виявили бажання перемістити свою діяльність, підприємства та бізнес на інші території України. Інформація буде поновлюватися.

  2. Також просимо підприємців у випадку наявності пропозиції щодо при зняття на своїх виробничих потужностях, підприємства котрі вирішили перемістити свій бізнес надсилати на електронну адресу natka8851@ukr.net або телефонувати на номер +380963906157.

 

Економічний і інформаційний фронт не менш важливі зараз!

Миру нам і перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора