Шепетівською окружною прокуратурою 29.04.2022 спрямовано на розгляд до Славутського міськрайонного суду обвинувальний акт за фактом використання особою підробленого документа (ч.4 ст.358 КК України).

Дата: 03.05.2022 11:37
Кількість переглядів: 255

 

Так, за результатами досудового розслідування кримінального провадження (проступку) встановлено, що 34 – річний чоловік, 11.04.2022 близько 22.00 год.,  керуючи легковим автомобілем,  під час проїзду блок посту в одному із сіл Шепетівського району Хмельницької області, був зупинений працівниками сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 Шепетівського районногоФото без опису управління поліції Головного управління поліції в Хмельницькій області.

На законну вимогу  поліцейського, пред’явив  підроблений документ - посвідчення водія, видане на його прізвище.

В ході досудового розслідування обвинувачений визнав вину та щиро розкаявся.

У разі визнання судом вини чоловікові загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора