"Тримаймо стрій" - конкурс на підтримку волонтерських та ветеранських ініціатив

Дата: 04.05.2022 10:11
Кількість переглядів: 204

Міжнародний Фонд "Відродження", у партнерстві з Європейським Союзом, реалізує проєкт #EU4USociety для посилення громадянського суспільства України.
 Роль громадянського суспільства сьогодні - надважлива, особливо у формуванні базової інфраструктури локальної підтримки, самооборони та мережі солідарності. Саме тому EU4USociety триває, і з початком повномасштабної війни росії проти України змінює свої пріоритети, фокусуючись довкола підтримки стійкості українського громадянського суспільства, яке через свої активності наближає нашу перемогу.
 Усі проєкти, підтримані в межах EU4USociety до 24 лютого 2022 року, незалежно від їх спрямування й тематик, також адаптовують свою роботу до актуальних потреб. Ключові напрямки фінансової підтримки в межах #EU4USociety у 2022 році:

  • безпека для українських ОГС, щоб вони мали змогу працювати, поки триває війна;

  • екстрена підтримка ОГС для допомогти місцевим громадам;

  • міжнародна адвокаційна діяльність та робота на інформаційному фронті: підтримка медіа, журналістів для протидії пропаганді росії, висвітлення фактів про воєнні злочини та процес розслідувань.

Максимальний розмір гранту - 750 000 грн. 
 Дедлайн другої хвилі прийому заявок - 23 травня 2022 року.

 

Детальна інформація за посиланням: https://www.irf.ua/contest/trymajmo-strij?fbclid=IwAR3vPc8YZhkQe93loUGnzbi9sGq39QUQrAF1vke7klq2F5tgR6ORrxLY_no 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора