Посилення спроможності молодіжного сектору щодо реагування на потреби молодих жінок і чоловіків особливо з числа внутрішньо переміщених осіб та вразливих верств населення від ПРООН

Дата: 04.05.2022 10:18
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Основним фокусом цього конкурсу є посилення спільних зусиль молодіжних ОГС щодо захисту молодих чоловіків та дівчат в Україні, включаючи вразливі групи населення та ВПО у національній кризі, спричиненій війною в Україні.
 
 Цілі конкурсу та поданих пропозицій мають орієнтуватися на Цілі сталого розвитку ООН2030:

  • Ц10 Скорочення нерівності;

  • Ц17 Партнерство заради стійкого розвитку.


 Прийнятні заявники: некомерційні організації, зокрема благодійні організації, громадські об'єднання (включаючи громадські організації та спілки), які офіційно зареєстровані в Україні.
 
 Подання заявки відбувається в два етапи - концепція та проєктна пропозиція.
 
 Максимальний бюджет проєктної пропозиції не має перевищувати – 290 000 гривень. Максимальний термін реалізації проєкту – 6 місяців.
 
 Наявність власного внеску від організації-виконавця або з інших джерел буде врахована та стане перевагою для апліканта. Цей внесок може бути зроблений як у фінансовій, так і в нефінансовій формі (наприклад, оплата праці персоналу організації, надання свого офісу чи обладнання для виконання завдань проєкту тощо).
 
 У рамках цього конкурсу немає кінцевого терміну для подання проєктних пропозицій. Концепції проєктних пропозицій приймаються на постійній основі та розглядаються раз на місяць. Результати розгляду будуть оприлюднюватись по мірі надходження.

 

Детальна інформація за посиланням: https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/get-involved/strengthening-the-youth-sector-capacity-to-respond-to-the-needs-of-young-women-and-men-especially-idps-and-vulnerable-groups.html?fbclid=IwAR1TWyPC36nCOkSLRYmxebVGEgBemK6cvU0eYGd6tzI1iAOUwG8MexFIIWg 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора