З Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 08.05.2022 13:53
Кількість переглядів: 195

 Дорогі ветерани й учасники війни, жителі Крупецької громади!
     Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!
   Цей день, не дивлячись на те, що минуло доволі багато років від достопам’ятного травня 1945 року залишається символом гордості за величний подвиг захисників і визволителів, які відстояли свободу нашої Батьківщини й не втратили своє невичерпне джерело патріотизму, вірного служіння своєму народу.
   Друга світова війна закінчилась зусиллями дипломатії, але виграна вона була сміливими воїнами та зброєю. І сьогодні, коли Росія без оголошення війни напала на Україну і здійснює огидну, безчесну, засуджену всім світом незаконну агресію, ми маємо право на загальнонаціональний збройний спротив. 
  Тільки коли ми разом, коли ми відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні. 
Як і у середині минулого століття сьогодні ми захищаємо свою землю і свою Вітчизну від агресора-окупанта, що дає нам додаткових сил і право на відчайдушний спротив. Перемога у цій війні означає для нас вільне життя у своєму власному домі за своїми власними правилами. Ми ніколи не були загарбниками як нацисти чи рашисти, тому правда і сила на нашому боці. 
   Бажаємо всім миру та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.
Перемогли нацизм – переможемо і рашизм! Слава нашим Героям! Слава Україні!  

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора