Постраждалим від підриву Каховської ГЕС передбачено надання грошової допомоги від держави

Дата: 01.08.2023 13:41
Кількість переглядів: 61

Фото без описуМІНІСТЕРСТВО З ПИТАНЬ РЕІНТЕГРАЦІЇ ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ!

На виконання п.5.1 протокольного доручення за результатами наради щодо грошових виплат населенню, яке постраждало внаслідок руйнування Каховської гідроелектростанції, яка відбулася 19 липня 2023, а також до листа Мінреінтеграції від 11.07.2023 №22/5.4-6688-23 інформуємо про наступне.

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 691 внесено зміни до Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву російською федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 червня 2023 р. № 626, якими передбачено надання одноразової виплати громадянам, незалежно від отримання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Відтепер грошову допомогу від держави отримають всі громадяни, які на момент Каховської катастрофи проживали (були зареєстровані/задекларовані) в населених пунктах Миколаївської та Херсонської областей, що зазнали підтоплення. Також, зазначену допомогу можуть отримувати в тому числі ті, хто постраждав від підтоплення внаслідок руйнування Каховської ГЕС на тимчасово непідконтрольній Україні території.

ПРОТОКОЛ онлайн-наради щодо грошових виплат населенню, яке постраждало від повені внаслідок руйнування Каховської гідроелектростанції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора