Крупецька громада
Хмельницька область, Шепетівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведена зустріч щодо розробки цифрового інвестиційного паспорту громади разом із представниками проєкту  «Цифрові рішення для сталого розвитку»

Дата: 22.02.2024 08:49
Кількість переглядів: 44

Протягом декількох років  Крупецька сільська територіальна громада цікавиться питанням залученням інвестиційних, грантових та донорських коштів з метою створення нового бізнесу та масштабування існуючого на території громади. Найближчим для громади поширенням інформації про інвестиційні пропозиції та можливості, де ми зможемо запропонувати більшість своїх ідей та пропозицій, де вирішаться питання організації інвестиційного середовища це є  створення цифрового інвестиційного паспорту громади.

Фото без опису

Так 8 лютого 2024 року проведена зустріч щодо розробки цифрового інвестиційного паспорту громади разом із представниками проєкту  «Цифрові рішення для сталого розвитку»,  працівниками сільської ради та бізнесу.

Дуже важливим кроком для наближення  до мети в кризових умовах шляхом подолання обмежень діючих норм в умовах воєнного стану щодо доступу бізнесу та громадян до публічної інвестиційної інформації це створення цифрового інвестиційного паспорту громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора