УВАГА КОНКУРС!

Дата: 22.02.2024 14:03
Кількість переглядів: 84

Фото без описуВиконавчий комітет Крупецької сільської ради на підставі рішення від 22.02.2023 року №28/2024 «Про підготовку  та  проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Крупецької сільської  ради» оголошує конкурс з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Крупецької сільської ради.

 

 

        1. Найменування та місце знаходження Організатора конкурсу.

Крупецька сільської ради, 30068, Хмельницька область, Шепетівський район, с.Крупець,  вул. Б.Хмельницького,106

 

      2. Рішення Організатора конкурсу про проведення конкурсу.

Рішення виконавчого комітету Крупецької сільської ради  від  22.02.2024 року №28/2024 «Про підготовку  та  проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Крупецької сільської  ради».

 

    3. Місце, дата і час проведення конкурсу, прізвище ім’я та по батькові (за наявності), посаду, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи Організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками. 

 

    Місце:  30068, Хмельницька область, Шепетівський район, с.Крупець, вул. Незалежності, 51-А.

 

     Дата та час проведення конкурсу: 25.03.2024, 10.00 год.

 

    Денисюк Тетяна Володимирівна –начальник відділу комунальної власності, охорони навколишнього середовища та земельних відносин, телефон:0688427476, електронна пошта: info@krupetskaotg.gov.ua.

 

Конкурсна  документація 

для проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Крупецької сільської ради.

 

На виконання пункту 5 Порядку проведення конкурсу на здійснення  операцій із збирання та перевезення побутових  відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023р №918, виконавчий комітет Крупецької сільської ради повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Крупецької сільської ради (рішення виконавчого комітету  від 22.02.202428/2024) у складі:

 

Голова конкурсної комісії                                   

Ліпська Любов Петрівна  - заступник                                                                                   сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Заступник голови конкурсної комісії

Денисюк Тетяна Володимирівна  –   начальник відділу комунальної власності, охорони навколишнього середовища та земельних відносин

Секретар конкурсної комісії

Майструк Тетяна Олександрівна - головний спеціаліст з юридичної роботи загального відділу               

Член комісії

Григорук Ірина Валеріївна – провідний спеціаліст відділу комунальної власності, охорони навколишнього середовища та земельних відносин

Член комісії

Сорочук Наталія Миколаївна – начальник фінансового  відділу Крупецької сільської ради

Член комісії

Бережна Тетяна Миколаївна – депутат  Крупецької сільської ради (за згодою)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора